AMSTERDAM Do Slider

Je kunt nu al goedkopere tickets scoren voor Valhalla Festival

Valhalla Festival

Foto: Kirsten van Santen

Hooggeëerd publiek!

Valhalla Festival is terug: in een geheel nieuw (circus)jasje. Een moderner, kleurrijk en vooral beter passend jasje, that is. Denk circus, denk kermis, denk carnivàle. Op Valhalla Festival 2018 is constant beweging en reuring. Een spannende 8,5 uur durende trip naar een geheel nieuwe dimensie, waar de stress van tentamens tot in de vroege uurtjes kan worden weggedanst op de beste techno-, house-, urban- en bigroommuziek.
De definitieve line-up wordt begin oktober bekendgemaakt.

Artikel gaat hieronder verder

Op 22 december 2018 zal de RAI Amsterdam van 22:30 uur tot 7:00 uur veranderen in een kolkende arena by night. Verwacht kermisattracties, overweldigende decors en uiteraard de welbekende Valhalla circusacts, verdeeld over meerdere grote zalen. Waar alles mogelijk is: van rauw raven tot relaxed chillen. Waar vertier in alles zit, en vaak op het moment dat je het ’t minst verwacht.

Valhalla Festival

Foto: Niels de Vries

Pre-registratie

De ervaring leert dat kaarten voor Valhalla Festival snel gaan. Daarom is een speciale pre-registratie voor de early acces sale. Registreren kan tot maandag 17 september op preregistratie.valhallafestival.nl. De early acces sale start 19 september. Wees er snel bij!

Valhalla Festival mag dan in een nieuw jasje zijn gestoken, gebleven zijn de toegankelijkheid, de saamhorigheid, de gemoedelijke sfeer en de veelzijdigheid in muziek, show en aankleding. Het is de ultieme kick-start van je kerstvakantie en met alle vernieuwende ingrediënten een voorstelling zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Vergeet Oud&Nieuw: jouw nieuwe jaar start op 22 december!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram