Travel

Je kunt nu ook na de gate bij Schiphol eten laten bezorgen

Wachten op het vliegveld

(Foto: Shutterstock)

Wachten is waarschijnlijk niemands favoriete hobby, maar de tijd doden tot je vlucht eindelijk gaat vanaf Schiphol kan helemaal als een eeuwigheid voelen. Dit gaat nu veranderen, want Deliveroo is samen met de luchthaven een pilot gestart waardoor mensen bij de pier eten kunnen laten bezorgen via de app. De bezorgservice is momenteel alleen beschikbaar voor passagiers die via de E-pier (vooral gebruikt door KLM en partner Delta Airlines) vliegen.

Deliveroo Schiphol

(Foto: Schiphol)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Tussen 7.00 uur ’s ochtends en 20.30 uur ’s avonds kunnen passagiers via de app van Deliveroo een bestelling doorgegeven. Zodra die is geplaatst, komt er binnen een kwartier een medewerker van HMS Host op een step voorgereden om de maaltijd af te leveren. Pizza, sushi, you name it en je krijgt het gewoon zo hup in je schoot geworpen voor 2,50 bezorgkosten. Ideaal voor wanneer je die kleffe broodjes van de kiosk zat bent! Nu nog bezorging van flessen wijn in het Westerpark en je hoort ons nooit meer.

PS Het gaat hier om een pilot waaruit duidelijk moet worden of er belangstelling is voor de dienst (dit lijkt ons retorisch). In maart wordt de bezorgservice uitgebreid naar de D-pier, waarna de luchthaven een knoop over het voortbestaan van de dienst doorhakt.

Meer informatie | Deliveroo | Schiphol

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram