amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

Karaokebar Duke of Tokyo vanaf vandaag officieel geopend

Duke of Tokio

(Foto: Duke of Tokyo)

Om een avondje stappen goed te beginnen óf te laten eindigen heb je eigenlijk maar één keuze: karaoke! Sinds vandaag heb je er een hysterische keuze bij, want Duke of Tokyo heeft haar deuren officieel geopend. Gasten zijn welkom in de Reguliers voor een potje ‘crazy karaoke’ of drankjes aan de Japanse bar. Online kunnen er reserveringen worden gemaakt voor de acht verschillend uitziende karaoke booths. Alle booths hebben ieder een uniek, over-de-top design en zijn geïnspireerd op de meest opvallende en excentrieke wijken van Tokyo. Waan je door een wereld van licht- en reclameborden in de Shinjuku booth of steek het grootste zebrapad van de wereld over in de Shibuya booth. Géén zin om te zingen? Ook voor IJskoude Japanse biertjes, saké of een signature Duke of Tokyo cocktail ben je bij de karaokebar aan het juiste adres.

Karaoke booths

De stad Tokyo die bekend staat om haar vele en verschillende thema buurten, is de grote inspiratie geweest voor de karaoke booths. Duik in de bizarre wereld van de manga-strips in de Ikebukuro booth, en onderga een ‘cuteness overload’ in de Harajuku booth, geïnspireerd op de lolita uitziende meisjes. Drankjes en Japanse snacks, zoals gestoomde edamame boontjes en huisgemaakte gyoza, gemaakt door een Japanse Chef, zijn tijdens het zingen te bestellen via een tablet. Liever je eigen biertjes tappen? Dan zit je goed in de Roppongi booth, bestemd voor vijfentwintig personen. Alle booths grenzen aan een Japans uitziende, sfeervolle straat vol lichtborden, stroomkabels en muurschilderingen.

 Janneke Nooij

(Foto’s: Janneke Nooij)

Japanse bar

De voorkant van de karaokebar is omgetoverd tot een sfeervolle, typisch Japanse bar met gezellige, intieme sta- en zitgedeeltes. De bar, gerund door één van de bekendste cocktailshakers van Amsterdam, Ben Warren, schenkt verrassende signature Duke cocktails, karaoke classic’s en welbekende mixed drinks met een Japanse twist. Elke maand is er een speciale thema cocktail te bestellen, gelinkt aan een Japanse wijk, thema of feestdag. Cocktail Tip voor deze maand: ‘The Phil Collins’, gemaakt van Don Julio Tequila, St Germain Elderflower, Strega, shiso, citroen, suiker en Earl Grey Kombucha.

Reserveren

Bij de Duke of Tokyo heb je keuze tussen acht booths van verschillende groottes. De kleinste booth is geschikt voor vier personen, de grootste booth is geschikt voor vijfentwintig personen. De booths worden per twee uur verhuurd. Je betaalt per booth voor het aantal personen waar de booth voor is ontworpen. De prijzen zijn gebaseerd op piek- en daluren en liggen tussen de €8,- en €18,- per persoon per twee uur. Op de website zijn alle prijzen en beschikbare time slots te vinden en kun je een privé karaoke booth reserveren.

Openingstijden
Maandag 17:00 – 01:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 01:00
Donderdag 17:00 – 01:00
Vrijdag 17:00 – 03:00
Zaterdag 13:00 – 03:00
Zondag 13:00 – 01:00

Voor meer informatie, reserveringen en de beschikbare time slots check de website van de Duke of Tokyo.

Karaokebar Duke of Tokyo
Reguliersdwarsstraat 37

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram