Design

Taco Bell en Forever 21 lanceren kledinglijn


Een van de leukste nieuwtjes was wel dat Taco Bell naar Nederland kwam dit jaar. Als je uit Amsterdam en omstreken komt moet je wel even een stukje rijden, want de twee Taco Bell restaurants zitten gevestigd in Eindhoven en Tilburg. Nog een van Amerika haar parels zit gelukkig wel in Amsterdam, namelijk Forever 21. En het allerbeste nieuws is dat Taco Bell en Forever 21 een samenwerking zijn aangegaan!

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Taco Bell en Forever 21 zijn een samenwerking aangegaan om persoonlijke stijl en zelfexpressie te vieren met de lancering van Taco Bell’s eerste kledinglijn. De twee merken staan voor cultuur en innovatie en bundelen hun krachten om menig garderobe een stuk smeuïger te maken.
Beide merken staan bekend om hun iconische prints en deze zijn verwerkt in speelse tops, body’s en cropped hoodies voor vrouwen. Voor mannen is er een hoodie met het logo van Taco Bell.

Ellen Gault, marketingmanager bij Taco Bell UK en Europa, zegt over de samenwerking: “We denken vaak aan Taco Bell als ‘the fast fashion of food’, dus we wisten dat de partner voor onze eerste retail-samenwerking de leider moest zijn in ‘fast fashion’. Wij geloven dat deze collectie met Forever 21 alles heeft wat fans van ons verwachten: origineel, betaalbaar, creatief, een beetje eigenzinnig en vooral heel leuk.”

Ben jij nou benieuwd naar de collectie? Hij is nu beschikbaar op de website van Forever 21.

    Instagram