AMSTERDAM Do Slider

Laat die zomer maar komen: Stadsstrand Strandzuid heropent met Grand Opening Bierborrel

Strandzuid

(Foto’s: Strandzuid)

Vis de slippers uit de kast, grijp naar die zonnebril, werk aan dat kleurtje; het (stads)strandseizoen wordt op 1 mei geopend. Na een winter vol events smelt Zuidpool en heropent het stadsstrand als Strandzuid met een nieuwe menukaart en een nog groter borrelterras. Op 11 mei viert Strandzuid zon, stad, strand met een Grand Opening Bierborrel.

Strandzuid verzamelt alle stranddagen op één locatie. Speciaalbiertje drinken op het terras, potjes beachvolleybal, dineren tijdens een zwoele (lente)avond en zomerbrainstorms met de voeten in het zand. Vorige winter onderging het stadsstrand nog een drastische transformatie. Met het design van ENZO architectuur & interieur, Barbara van Vliet, Anouk Solleveld en eigenaren Michel Pais en Bram van Es kreeg Strandzuid een warmer uiterlijk. Voor deze zomer werd de menukaart onder handen genomen en het borrelterras vergroot waardoor Strandzuid nog toegankelijker wordt voor groepen.

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

Nieuwe zomer, nieuw menu

Centraal op het strand ligt The Restaurant, een plek om van hittegolf tot Hollands zomerweer aan te schuiven. Het menu van Strandzuid volgt de elementen ‘Surf, turf, earth’. Gerechten zijn ingedeeld in drie thema’s: vis (surf), vlees (turf) of rawenvegan (earth) – voor wie lekker strak in het badpak wil zitten. Een nieuw seizoen bracht een heleboel nieuwe culinaire inspiratie. The Restaurant volgt het seizoen door dit jaar maandelijks van menu te wisselen en zo onophoudelijk te vernieuwen. Op het eerste menu kregen onder andere smokey ribs, flat chicken, een hele dorade en bietenburger een plek. De Josper grill levert diepe barbecuesmaken. Barbecueweer of niet.

De Bierborrel

Vanaf 1 mei is Strandzuid officieel geopend voor strandgangers. Op 11 mei viert Amsterdam een nieuw strandseizoen met de Grand Opening Bierborrel. Entree is gratis, maar wees er op tijd bij. Want vol = vol.

Op zoek naar meer fijne terrassen in Amsterdam? Hier vind je een overzicht van 10 zéér zonnige plekken.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram