Travel

Last van wanderlust? Ryan Air stunt in oktober met absolute bodemprijzen

(Foto: Ryan Air)

De vliegtuigmaatschappij Ryan Air staat niet bepaald bekend om haar klantvriendelijkheid of de stiptheid van hun vluchten. Toch maken veel mensen nog graag gebruik van de budget airliner, omdat ze eigenlijk wel precies doen wat een vliegtuigmaatschappij hoort te doen: ze brengen je (goedkoop) van A naar B. Alleen die ouwe Ryan heeft het de afgelopen maanden wel erg bont gemaakt in het niet nakomen van afspraken, zo schrappen ze nu tussen september en oktober maar liefst 2100 vluchten, vanwege ‘onderbemanning’.

Ryan Air zelf zegt hierover dat ze: “last hebben van slecht weer, stakingen bij luchtverkeersleiders en personeel dat voor het eind van het jaar een berg achterstallige vakantiedagen moet opmaken, waardoor soms onderbemanning ontstaat.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Daar is men online niet echt blij mee:

Maar Ryan heeft spijt en daarom bieden ze nu als compensatie een heleboel (nieuwe) vluchten in oktober aan, voor een prikkie. Dus mocht jij met je besties de volgende maand nog even een stedentripje in Europa willen doen, dan is het nu de beste tijd om te boeken. Een vlucht in oktober naar Dublin bijvoorbeeld scoor je al voor twee tientjes:

Het beste is om zelf even op de website van Ryan Air te ‘spelen’ met de data, vertrektijden en vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken (Amsterdam is ook mogelijk) en dan kom je vanzelf op een hele fijne aanbieding.

    Instagram