amsterdam Eat Hotspots Slider

De temperaturen lopen zalig hoog op bij Latino Restaurant & Pisco Bar Roses in de Reguliers

Wanneer de zon in Amsterdam eventjes niet schijnt, moet je die tropische sferen echt ergens anders gaan zoeken. Wanneer wij hierdoor een flink tekort aan vitamine-D hebben, gaan we normaal gesproken even eten bij bijvoorbeeld de Taco Bar of het Huis van Lopez. Ten eerste voor het fijne eten, maar vooral voor die tropische vibe. In dit rijtje staat vanaf vandaag direct een favoriet: Roses by Sal.

Roses by Sal vind je midden op de altijd gezellige Reguliersdwarsstraat 40, waar voorheen Rosa’s Cantina zat. Ze hadden de plek net zo goed Little Havana kunnen noemen, want zodra je er binnenstapt lijkt het alsof je in Cuba bent. Niet zo gek ook dat er een ‘members-only sigarenlounge’ verstopt zit achterin de zaak. Maar laat dit laatste je niet afschrikken, want de rest van de tent is zo laagdrempelig als een Cubaans tapijt. Op de kaart vind je verschillende Zuid-Amerikaanse gerechten als empañadas, ceviches en vlees van de Argentijnse kolenbarbecue.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hoewel de gerechten er stuk voor stuk fantastisch uitzien, zijn wij vooral verliefd geworden op de cocktails. Uiteraard is het rum wat de klok slaat hier, maar kijk nou eens hoe mooi het eruit ziet:

Roses by SAL | website
Reguliersdwarsstraat 40
T | +31 (0)20 625 9797

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram