Design

Lauren Conrad zet rigoureus de schaar in haar kapsel en begint nieuwe winter trend

Terwijl de meeste vrouwen (wijzelf incluis) nachtmerries hebben dat iemand ons lange haar stiekem afknipt, doet de The Hills actrice wat niemand durft: de schaar zetten in haar prachtige lange lokken. Het internet vergeet niets en weet ons daarom te vertellen dat het alweer drie jaar geleden is dat Lauren met haar iconische korte haar kwam, maar ze is er kennelijk nu weer klaar voor.

In 2014:

Just stopped by @kristin_ess’ for my weekly chop 💇

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Lauren is nu bezig een nieuwe trend te starten met het korte haar, want door haar knipbeurt is plots de hashtag #bringbackthebob weer populair. Lekkere dan Lauren, nu moeten wij er ook over gaan nadenken (doeeei, dit jaar nog even niet).

Lauren heeft trouwens ook een vrij praktische reden voor haar korte coupe, zo vertelt ze in een interview met People Magazine: “I have to blow dry my hair while my son is napping and it doesn’t always last that long so less hair is less time. I don’t have time for a lot of hair.” Booom, als dat geen powerwoman is dan weten wij het ook niet meer. Ook andere vrouwen plaatsen hun #bringbackthebob updates nu op Instagram:

Instagram