Food & Health

Leonardo DiCaprio wil dat je deze sappige hamburger gaat eten om de wereld te redden

(Foto: Beyond Meat)

Ok, ok Leo, wij offeren ons wel op en eten de hierboven afgebeelde hamburger. Maar Leo wil dit niet omdat hij graag wil dat iedereen zijn #carbs binnenkrijgt, nee hij wil dit omdat het de aarde van de ondergang gaat redden. Want hoe juicy en sappig de bovenstaande burger eruitziet, er zit geen grammetje vlees in. De hamburger komt van het bedrijf Beyond Meat, waar onder andere Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Twitter co-founders Biz Stone en Evan Williams in geïnvesteerd hebben. Met deze enorme kapitaalinjectie is Beyond Meat direct een van de leidende bedrijven wereldwijd in betaalbare en duurzame manieren om vlees te vervangen door plantaardige producten.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Leo vertelt over zijn investering in het baanbrekende bedrijf het volgende: “Livestock production is a major contributor to carbon emissions. Shifting from animal meat to the plant-based meats developed by Beyond Meat is one of the most powerful measures someone can take to reduce their impact on our climate. The company’s ability to create healthy meat directly from plants will go a long way in helping everyday consumers take action on climate change.”

De Beyond Burger is momenteel alleen nog maar in de Verenigde Staten beschikbaar, maar het plan is om ook binnen de kortste keren Europa te veroveren met de eerlijke burger. Wij vinden het tof om te zien dat de ontwikkelingen bij de vleesvervangers zo rap gaan, want de verandering moet misschien toch wel uit de consument/bedrijven zelf komen, in plaats van overheden. (Bron: Beyond Meat)

Meer informatie | Beyond Meat

    Instagram