Design

Lidl stunt met spotgoedkoop opblaasbaar lounge eiland

Lounge chair Lidl

(Foto’s: Lidl)

Zo, wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij missen die hittegolven (lees: terrasjes in Amsterdam) van de afgelopen tijd eigenlijk al ontzettend. Mensen die heel de dag liepen te zeuren dat het té warm was en dat die bezwete borsten (daar is een oplossing voor) echt niet fijn waren: niet doen. Om het leed wat te verzachten van de vertrekkende hittegolf heeft de Lidl nog een flinke zomeraanbieding voor iedereen: het populaire opblaasbare lounge eiland. Het ding is al op menig blog of viral filmpje voorbijgekomen en dan kun je er tegenwoordig gif op innemen dat de Lidl er een – goede – goedkope versie van in de winkel krijgt.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het gigantische ding (201 x 200 x 158 cm) kost normaal 80 euro, maar vanaf aanstaande donderdag (16 augustus) kun je hem voor de helft van de prijs online scoren. Hier kun je zeker met drie (of vier als jullie heel hecht zijn) vrienden keihard op chillen. Je hoeft ook nog eens alleen je benen in te smeren met zonnebrand, want het dak van het lounge eiland heeft een speciaal UV-filter ingebouwd. Ideaal!

Meer informatie | Lidl online

PS zie jij liever helemaal geen zonlicht terwijl je op het water aan het dobberen bent? Dan moet je deze hilarische roze opblaasbare ‘doodskist’ eens bekijken. Voor wie het wat gezelliger houdt (lees: meer drankjes erbij), dan kan deze opblaasbare ‘regenboogbar’ een fijne toevoeging zijn voor het lounge eiland.

Lounge island Lidl

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram