Amsterdam Hotspots

Lil’ Amsterdam organiseert niet-zo-standaard kerstmarkt met meer dan 30 hotspots aanwezig

De tijd van kerstmarkthoppen is aangebroken en Amsterdam blijft dit jaar niet achter op de bekende Europese kerststeden. De meest centrale en creatieve markt van de stad vindt plaats op zaterdag 16 december 2017: de Past Present Parade van Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal. In lijn met het altijd bijzondere (winkel)aanbod van Lil’ Amsterdam vind je tijdens de Past Present Parade origineel entertainment en unieke presentjes in combinatie met het welbekende, nostalgische en onmisbare kerstgevoel.

Nostalgie ontmoet het creatieve heden
Lil’ Amsterdam is een vernieuwend en toegankelijk platform waar kunstenaars, modeontwerpers en jonge ondernemers hun talenten en producten presenteren. Kunst en cultuur komen samen in hartje Amsterdam: station Amsterdam Centraal. Een uitgelezen locatie voor een uitzonderlijke kerstmarkt.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Gedurende de Past Present Parade is er van alles te ontdekken: crazy carols, koek en cocktails, dansen bij de beats van getalenteerde dj’s en het geluid van denderende treinen. Laat een tattoo zetten, je toekomst voorspellen of je haren föhnen. Het aanbod van cadeaus is uniek: van Jasper Krabbé’s kunstwerken, kleding en exclusieve kerstbomen van Bas Kosters, tot zeldzame wodka’s van Grand Central Spirits.

Meer dan 30 hotspots presenteren hun verhalen en producten onder het genot van livemuziek, heerlijke happen, koek en zopie.

Openingstijden:
Zaterdag 16 december: 11.00 – 23.00 uur

ALil’ Amsterdam
Amsterdam Centraal Station (met je gezicht naar het station helemaal rechts)
Hou het programma in de gaten via Facebook: Lil’ Amsterdam

Instagram