Food & Health

Maak nu thuis zelf Kinder Bueno-spread voor op het bammetje

(Foto: Shutterstock.com)

Heel eventjes stond het Internet stil toen er een pot verscheen van chocopasta gemaakt van Kinder Bueno. Je weet wel, de lekkerste reep ooit gemaakt. Wij renden gelijk naar de lokale supermarktboer, maar kwamen met lege handen en een nieuwe teleurstelling in het leven weer thuis.

Een of andere grapjurk heeft deze plaatjes gewoon zitten Photoshoppen en heeft daarmee de halve zoetekauwende wereld in de maling genomen. Maar wij gaan je hier niet blij maken met een dooie mus, dus daarom dit supermakkelijke recept om het zelf te maken. We hopen wel dat het bedrijf achter Kinder – Ferrero – nu zit mee te lezen en alsnog die zalige potten gaat maken.

 

Artikel loopt hieronder verder

 

 

1 Comment

  • Reply
    Die gekke McDo komt met een Nutella burger op de markt - Colourful Rebel | The young & restless
    11 November 2016 at 15:18

    […] Als we afgaan op alle Nutella shops rondom de Damstraat en het Damrak, dan zijn wij Amsterdammers aardig dol op het zoete goedje. Maar wie er écht dol op zijn, dat zijn natuurlijk die gekke Italianen. Ze zijn er daar zo dol op, dat de McDonald’s er de Sweety Con Nutella introduceert, ’s werelds allereerste. Toch vinden we dat ze hier kansen hebben laten liggen, want het enige wat er op het hamburgerbroodje zit, is – daar komtie- Nutella. Waarom ook niet wat bacon, of banaan bijvoorbeeld? Of, fuck it, beiden? Vind je dit maar saai en maak je liever een Bueno spread? Kijk dan hier! […]

  • Leave a Reply

    Instagram