Entertainment

Maakt Kylie Jenner met deze hint het geslacht van haar baby bekend?

(Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Kylie Jenner is volgens heel veel geruchten zwanger van haar nieuwe vriend, Travis Scott. Het internet heeft het bijna nergens anders meer over, aangezien wel 3 van de Kardashian/Jenner zussen zwanger zouden zijn.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Kylie heeft (volgens insiders) aangegeven niet op de foto te willen met haar baby bump. Ze spendeert veel tijd thuis met vrienden en familie. En laat ze nou net een foto op haar Instagram hebben geplaatst, waar ze een heel groot blauw overhemd draagt. We weten allemaal dat Kylie niet vies is van een beetje huid showen, dus haar outfit keuze verbaasde ons. Is dit dan misschien haar manier om haar baby bump te verstoppen?

Sasha’s Shirt 💙

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

En alsof we nog niet genoeg in de war waren door al die roddels, hebben fans nog iets ontdekt. Kylie heeft in haar snapchat story 3 telefoonhoesjes vast, 2 roze en 1 blauwe. Bij de foto staat de tekst: ‘Which one? I’m thinking blue’. Zou dit een hint zijn dat ze een jongetje zal krijgen? Veel fans denken dat dit het geval is. Wij zijn in ieder geval benieuwd of alle geruchten waar zijn, maar we zullen toch echt nog even moeten wachten tot het bekend is.

Instagram