Home

Maan reageert prachtig op alle ophef rondom compleet mislukte 538 streaker ‘grap’

Het is alweer een paar weken geleden, maar wisten jullie dat de prachtige zangeres Maan tijdens een live-uitzending van 538 de schrik van haar leven kreeg? Het leek de mensen van dj Frank Dane’s programma een leuk idee om een streaker (da’s iemand die in zijn nakie loopt) uit te nodigen om Maan eens goed te laten schrikken. De arme meid had haar ogen dicht toen ze haar ziel en zaligheid in een nummer aan het steken was, toen daar plots een blote vent met zijn pielemuis voor haar stond. Je raadt het al, ze was helemaal overstuur. Ze barstte tijdens de live-uitzending in huilen uit en begon toen ook nog haar excuses aan te bieden hiervoor.

De beelden (Het bewuste fragment is hier ook te horen):

Omgekeerde wereld natuurlijk, maar gelukkig krijgt het nu een staartje. Hoewel het redelijk stil is geweest rondom de ‘grap’, is er dit weekend plots aandacht voor door een rake Tweet van zanger Tim Knol:

Maan zelf heeft inmiddels de excuses van 538 en Frank geaccepteerd en de zangeres wil zich nu graag op de clubtour richten waar ze middenin zit. Terecht, want het belooft een geweldige tour te worden!

Meer informatie | Maan clubtour

Instagram