Amsterdam Hotspots

Manuel Broekman is jouw hete lifeguard tijdens het zomerseizoen van W Amsterdam’s WET Deck


We hebben het al eens eerder geroepen (na een avond flink doorzakken) en we roepen het nu weer: het WET Deck bovenop het W Amsterdam is een van de fijnste rooftops van de stad. Het uitzicht, de mensen, het drankassortiment, het eerste en enige rooftoppool en Manuel Broekman. Huh, Manuel ‘über knapperd’ Broekman?! Yes, hij is door het hotel tot ambassadeur gebombardeerd van het WET Deck en dat geeft je nog meer redenen (of excuusjes) om de rooftop zo vaak mogelijk te bezoeken deze zomer, als mogelijk is. Niet dat je die excuusjes nodig hebt om naar het W te komen trouwens, want naar onze mening heeft de opening van het hotel de Spuistraat eindelijk die allure gegeven die het nodig had. Zo kun je naast het scoren van een heerlijke cocktail op het dak, ook jezelf even opladen in de AWAY-spa (lees ons verslag daarvan, hier).

Artikel gaat hieronder verder

Maar terug naar de rooftop, want het schijnt dat de acteur/fulltime knapperd vaak in het zwembad vertoeft. Dus je hoeft niet bang te zijn als de schoolslag eventjes niet lukt: Manuel is nooit heel ver weg om je te redden. Maar alle gekheid op een stokje, ook als je niet onder de indruk bent van Manuel zijn looks is het dak van het W een prachtige plek, voor hele fijne en vooral lange zomeravonden. Het uitzicht op de stad is ongekend vanaf deze hoogte en er zijn volop leuke dingen te doen.

Zo worden tijdens de Baywatch Summer Series iedere tweede zaterdag van de maanden juni, juli en augustus van 14.00 tot 18.00 uur de dakterrassen van W Amsterdam omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs. Er is een speciaal Baywatch-cocktailmenu voor de dorstige Pamela onder ons (yay!). Het speciale menu bestaat uit frisse, zomerse cocktails die zijn samengesteld door de bartenders van W Lounge.

Werk je liever aan je bikinibody of aan die mythische sixpack? Dat kan iedere woensdag samen met fitgirl Olivia Cooney. Meer info? Check de zomerprogrammering van W Amsterdam en de agenda hier: http://www.wamsterdam.com/baywatch.

Instagram