Design Slider

McDonalds nieuwe HQ in Chicago kostte 250 miljoen en is nu officieel geopend

(Foto’s: McDonald’s)

Toen wij op het internet zagen dat McDonald’s zojuist zijn nieuwe hoofdkantoor in downtown Chicago had geopend, waren wij direct reuze benieuwd. Want als je ons blog een beetje volgt, dan weet je dat wij hier het liefst zo veel mogelijk ontzettend mooie (inspiratie) appartementen en andere home interior design berichten plaatsen. Van verbouwde klokkentorens in New York tot misschien wel het meest gruwelijke penthouse ooit gemaakt in São Paulo. Waarom wij dan zo benieuwd zijn naar het hoofdkantoor van fastfood reus McDonald’s? Omdat het hoofdkantoor een dikke 250 miljoen dollar heeft gekost en daarnaast: hoe richt je in hemelsnaam het peperdure hoofdkantoor van een fastfoodrestaurant in?! Zoveel vragen, maar we kunnen al kort concluderen: vergeet alles wat je weet over de inrichting van een McDo restaurant, want het hoofdkantoor is poepie sjiek geworden:

McDonalds Chicago HQ

McDonalds Chicago HQ

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het hoofdkantoor verhuist na 47 jaar uit de buitenwijken (waar ze heengingen vanwege de harde groei) van de winderige stad, om naar hartje centrum te gaan. Een toffe stap als je het ons vraagt, ook eentje die aangeeft dat het bedrijf graag jonge en getalenteerde mensen wil aantrekken om zichzelf te blijven ontwikkelen.

McDonalds Chicago HQ

McDonalds Chicago HQ

McDonalds Chicago HQ

McDonalds Chicago HQ

Leuk feitje: er zit ook een restaurant in het hoofdkantoor, dat gewoon toegankelijk is voor iedereen. In dit restaurant biedt McDonald’s een selectie aan van hun wereldwijde specials, zo vind je er momenteel bijvoorbeeld de McSpicy Chicken Sandwich uit Hong Kong, Cheese & Bacon frietjes uit Australië en de Mozza Salad uit Frankrijk. Deze gerechten wisselen maandelijks, dus zeker even de moeite waard om te checken wanneer je in Chicago bent voor een stedentrip. Voor dit laatste heeft onze Erik trouwens nog een aantal onmisbare tips.

 

Check out McDonald’s new fancy headquarters in Chicago from CNBC.

No Comments

Leave a Reply

Instagram