Entertainment Slider

Met de twee dagen ADE feest van Straf_Werk hoef je verder niets meer te doen

(Foto’s: Straf_Werk)

Potverdorie, schrokken wij vanochtend even toen we de datum zagen staan in Google Calendar, Amsterdam Dance Event begint alweer over een weekje! Omdat we er tegenwoordig door duizend andere dingen niet meer zo heel erg ‘inzitten’, kiezen we dit jaar graag onze feestjes wat bewuster uit. Zo hebben we direct kaarten gekocht voor het DGTL-feest op donderdag (met onder andere Nina Kraviz) in de Scheepsbouwloods.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar kennelijk zijn we ‘zitten we er nog wel een beetje in’, want we werden net heel blij toen we de line-up op de flyer van Straf_Werk zagen. Alleen maar bekende toppers staan erop! Maya Jane Coles, Henrik Schwars, Kink, William Djoko (yehes, Amsterdamse trots!) en dat is alleen nog maar de eerste dag. De knapperds van Straf_Werk pakken namelijk uit met twee dagen in de toffe Kromhouthal. Op de tweede dag is het net zo’n weerzien van bekende koppies, want wat dachten jullie van Kerri Chandler, Butch en Romano Alfieri?

Heel misschien dat wij ook nog naar het gratis feest gaan bij de fietstunnel van het Rijksmuseum, maar in principe met DGTL en Straf_Werk op het menu heb je een heel compleet – en vooral leuk ADE-programma.

Meer informatie en tickets | dag 1 & dag 2

Het enige probleem wat jij gaat hebben bij Straf_Werk, is het omcirkelen van de timetable. Je gaat namelijk zeker wat harde keuzes moeten maken:

    Instagram