Food & Health Slider

Met deze weekendtips ga jij je geen moment vervelen

Nog een paar dagen zwoegen en dan is het alweer zover: WEEKEND. What to do? Het begint natuurlijk allemaal met de vrijmibo zoals Fire & Cocktails bij The Tailor, Beats & Bites bij De Foodhallen of Martini Aperitivo bij Strandzuid. Daarna ga je direct door naar start. Oh nee, naar De Bajes Beach Club waar je je in een hete zomer waant ondanks de wind & regen. De zoete zondag is voor brunchen, bijvoorbeeld met de mini’s bij Brooks of rainbow pancakes bij SNCKBR. Vanaf maandag kun je de hele week genieten van een Afternoon Tea @ THE DUCHESS, geïnspireerd op de Gay Pride. Oh en natuurlijk naar onze eigen after bij Meneer Nieges, check hier het event!

Artikel gaat hieronder verder

Beats & Bites in De Foodhallen
Finally Friday! Start je vrijmibo in De Foodhallen tijdens de Beats & Bites. Iedere vrijdag en zaterdag zorgt er een DJ voor de goede BEATS en kan jij je slag slaan bij één van de stands voor de lekkere BITES. Vrijdag ben je onder de pannen vanaf 18:30-00:30 door DJ’s ANEL en NINA. Al plannen op de vrijdag? Geen paniek, op zaterdag vanaf 18:30-00:30 draaien de BEATS uit de speakers van DJ’s PokkoemanJewson en Frankie Louise. Cheers!

Fire & Cocktails @ The Tailor
Bar The Tailor tilt de VrijMiBo deze zomer naar een hoger niveau met hun wekelijks terugkerende Friday on Fire. Tijdens de bekende borreluurtjes op vrijdag van 17:00 en 20:00 kunnen hotelgasten en reguliere bezoekers in de maanden juli en augustus bij Hotelbar The Tailor (NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky) op het achterliggende (verwarmde) terras genieten van signature cocktails en verfijnde barbecue hapjes die worden bereid op de welbekende Green Egg. Ervaar hoe de rokerige smaken goed samengaan met de exclusieve bitters, likeuren en infusies die in samenwerking met de Nederlandse distilleerderij Wynand Fockink speciaal voor The Tailor zijn ontwikkeld. Enjoy this start of your weekend!

Martini Aperitivo @ Strandzuid
Aanstaande vrijdag kun je bij Strandzuid terecht voor de Martini Aperitivo. De vaste vrijmibo, maar dan zoals Italianen het doen: een heerlijk drankje gepaard met lekkere hapjes en goede muziek. Bestel je een eerste ronde Martini e Tonics (of een ander drankje), dan krijg je er een antipasti plate on the house bij. Blijf daarna plakken voor de volgende smakelijke ronde, of schuif aan voor een zomers diner.

Party @ De Bajes Beach Club
Voor een zomerse vibe, beschut van regen, wind en ander natuurgeweld kan je de nodige feestvitamines meepakken in De Bajes Beach Club. In combi met de heerlijkste hitjes is dit zeker weten de place to be vrijdag- en zaterdagavond.
Want bazige borrels, dat is waar De Bajes voor staat. Terugkeren in de maatschappij wordt moeilijk als je de keus hebt uit minimaal 15 verschillende gins, 40 speciaalbieren en een topselectie aan spirits en cocktails.

G.H.B. Unicorn Edition @ SNCKBR
Green Healthy Brunch dus. Iedere laatste zondag van de maand draait bij SNCKBR op de Van Woustraat een DJ lekkere zondagse setjes, terwijl jij de kater wegspoelt met onbeperkt mimosa’s. Ga all out met de speciale rainbow pancakes of slurp een roze vegan freakshake weg. Deze special Unicorn Edition wil je niet MSSN! Rainbow shots are on the house.

Brooks Boozy Brunch – burger edition 2.0
Tussen 11:00 en 16:00 aanstaande zondag is het weer zover! De burgers vlogen de toonbank over tijdens de vorige editie dus daarom is hier The Burger Edition 2.0 @ Brooks op de Beethovenstraat! Voor de mini burgers onder ons, is er zoals altijd ook weer een nanny service at your side. Burger the Sunday away.

THE DUCHESS
Tijdens Gay Pride dit jaar draagt THE DUCHESS haar extravagante Afternoon Tea op aan de gehele gay community. Vanaf maandag 31 juli, kan je je direct na het weekend laten verrassen door regenboogkleurige macarons, glinsterende geglazuurde cupcakes en mini verse fruitsalades, uiteraard begeleid door verfijnde champagne en een exclusieve thee selectie. Treat yourself! (31 juli t/m 6 aug.)

Wat je ook gaat doen en waar je het gaat doen: ENJOY!

Instagram