Food & Health Slider

Mickey Mouse wordt 90 en heeft een limited edition Oreo koekje

Mickey Mouse Oreo

Foto: Oreo

Jarig zijn. Er was vroeger niks leuker dan wakker worden, je ouders wakker schudden en naar beneden rennen om cadeautjes uit te pakken tijdens het ontbijt. Je ontbijt (lunch en diner, als je mazzel had) bestond uit: CAKE CAKE CAKE!

Nu we iets ouder worden, worden we minder enthousiast wakker op deze dag. Je wordt wakker met een extra rimpel en als je de nacht flink hebt lopen feesten en nog flinkere kater. Je eigen appartementje is niet versierd met ballonnen en slingers en er ligt hooguit nog een overgebleven pizzapunt van de nachtelijke, dronken cravings in. Maar toch, als je je dan iets beter voelt je jezelf het huis hebt uitgewerkt en in je favoriete lunchroom zit met je beste vrienden. Dan moet je eerlijk toegeven dat ook jij wel een lekker stukje birthday cake lust. Birthday cake is altijd welkom, even when it’s not your birthday.

Foto: ABC News

Onze grote vriend van vroeger Mickey Mouse mag alweer 90 kaarsjes uitblazen. Ouwe taart. En als je 90 wordt, kan je dat niet zomaar voorbij laten gaan. Disney en Oreo slaan de handen ineen. Er komt een speciale Mickey Mouse Oreo. Met dus een verjaardagstaart smaak. Sounds yummy!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram