Fashion Slider

MMA-vechter Conor McGregor begint zijn eigen kledinglijn

(Foto: MMA Junkie)

Bijna iedereen had het erover, de wedstrijd tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. McGregor maakte voor heel even een carrière switch naar bokser, in plaats van MMA-fighter. Stiekem zijn we wel een beetje fan en vonden het dan ook jammer dat Mayweather de winnaar was van de wedstrijd. Maar nu maakt de Ierse vechter weer iets bekend wat niet veel mensen verwachten. Hij begint namelijk zijn eigen kledinglijn. Say whut?? Ja ja, zijn eigen kledinglijn.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hij zal dit samen gaan doen met een van zijn ‘tailors’, David August Heil. McGregor loopt wel vaker in fancy pakken rond en wil nu naast alleen het dragen, zelf zijn creatieve kant laten zien. Het merk zal August McGregor gaan heten. De twee hebben al vaker met elkaar besproken om een kledinglijn te beginnen, maar nu is het dan echt zo ver en Conor kan niet wachten.

Hij vertelt aan de pers dat hij heel gepassioneerd is over mode en dat hij dit graag met zijn fans wil delen. Hij verwacht dan ook dat het publiek het prachtig gaat vinden.

Never too early to own your first #DavidAugust suit (especially when you look so good in it).

Een bericht gedeeld door David August (@davidaugustclothing) op

Wij zien eerder stoere Ierse mannen voor ons die van bier en vechten houden en niet bepaald geïnteresseerd zijn in mode, maar zeg nooit, nooit.

De kledinglijn zal in het begin van 2018 uitkomen.

Instagram