Design

Move over Apple: Google komt met hele speciale draadloze oortjes

(Foto’s: Screenshots)

Toen Apple met draadloze oortjes aan kwam zetten (Airpods), wisten we niet zo goed wat we van ze moesten denken. De oortjes lijken namelijk net op de kopjes van een elektrische tandenborstel. Maar we laten de looks even voor wat het is. Het hele idee wat erachter zit, is natuurlijk mega handig. Je hoeft nooit meer andere oortjes te kopen, omdat je niet de juiste aansluiting hebt. Nu heeft Google iets bedacht, waardoor er weer een hele nieuwe wereld opengaat.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het bedrijf heeft namelijk draadloze oortjes bedacht die tot wel 40 talen kunnen vertalen (lekker dubbelop), in real time. Juston Payne, de hardware productmanager van Google, geeft aan dat je je zo veel beter met de wereld om je heen kan verbinden op een natuurlijke manier en dat dit de manier is hoe oortjes zouden moeten werken. Wij zijn het hier helemaal mee eens! Hoe lekker is dit als je bijvoorbeeld aan het reizen bent? Weer een excuus om allemaal vreemde landen op te zoeken dus.

Om de Pixel Buds te laten werken moet je alleen een knop indrukken op het rechter-oortje, want zo activeer je de Google-assistent. Zodra je dit hebt gedaan, kan je vragen aan de assistent om de gewenste taal voor je te vertalen. De oortjes zullen in 3 kleuren op de markt verschijnen: zwart, wit en blauw. Ze komen in november uit en gaan $159 kosten. Hopelijk komt deze toffe uitvinding ook snel naar Nederland.

    Instagram