Entertainment

Na ex Scott Disick verschijnt ook Kourtney Kardashian met nieuwe lover

(Foto’s: dailymail)

Het leven van de Kardashians blijft té interessant om niet te volgen. Denk aan de zwangerschap van Kylie Jenner of aan de nieuwe 19-jarige vriendin van Scott Disick. En nu hebben we weer een leuk nieuwtje over een van onze favoriete vrouwen binnen de familie: Kourtney Kardashian heeft namelijk een nieuwe lover.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ze verscheen stralend met Younes Bendjima frontrow bij de show van Haider Ackermann. De 38-jarige mommy van drie kids had een lange tijd een knipperlichtrelatie met de vader van haar kinderen, maar in 2015 hebben de twee er definitief een punt achter gezet.

Maar, wie is nou die nieuwe liefde van Kourtney? De 23-jarige Younes Bendjima is model en voormalig bokser en werd in Algerije geboren. Deze hottie spreekt vloeiend Engels, Frans en Arabisch en verdeelt zijn tijd tussen Parijs (waar zijn moeder woont) en New York. Nu de twee een relatie hebben zal hij de komende tijd vast ook vaak in Los Angeles te vinden zijn. Wij krijgen het in ieder geval helemaal warm, van de knappe Younes:

Instagram