Travel

Na je lunch even dutten? In een dutjes-bar in Spanje kan het!

(Foto’s Facebook Siësta&Go)

Heb jij ook altijd zo’n enorme inkakker na je welverdiende lunch en zou je het liefst even willen slapen? In Spanje hebben ze daar iets op verzonnen. Er is namelijk een dutjes-bar waar je even kan bijkomen met je volle buik.

Niet alleen het weer is een reden om naar Spanje te emigreren, maar dit soort nieuws maakt het ook steeds aantrekkelijker. Er is daar natuurlijk al sprake van een siësta, maar ben je nou gewoon op pad en wil je heel even uitrusten, dan kan dat nu bij Siësta&Go in Madrid

Artikel gaat hieronder verder

 

Je kan tussen 11.00 en 19.00 binnenlopen. Het kost 30 euro als je drie uur wil slapen. Je kan ook binnenlopen als je een korte powernap wil houden en dan betaal je per minuut. Voor een privékamer betaal je 23 cent per minuut en voor de bovenste plek op een stapelplek (die je wel kan afsluiten met gordijnen voor privacy) betaal je 13 cent per minuut.

Voor de mensen met smetvrees, de bedden worden gelijk netjes verschoond nadat iemand klaar is met slapen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ben je nou op vakantie in Madrid en heb je dus een inkakker, ga dan vooral even langs!

Instagram