Food & Health

Na vernietigende recensie mag jij zelf bepalen wat je bij Spingaren betaalt

Afgelopen week was het weer zover, het Parool raakte in opspraak omtrent het aller laagste cijfer wat zij ooit aan een restaurant hebben gegeven. Een 3! Het was restaurant Spingaren in Amsterdam.

Hete Hiske van het Parool schreef onder andere het volgende:
‘De zelfgemaakte worst is ranzig, de mosselen zijn rubberig als leeggelopen ballonnen, het toetje doet denken aan het bedje van een ziek konijn.’ Recensent Hiske Versprille besluit met: ‘Bij vertrek gris ik een salmiaklolly uit de trog. Het is veruit het beste dat ik de hele avond eet.’
Heftige woorden als je het ons vraagt, of die nu waar zijn of niet.

Voor de eigenaren van Spingaren was het uiteraard even schrikken toen ze wakker werden met deze recensie op de snuit. Ondernemen is echter incasseren en dat is precies wat ze doen en zo schrijven ze ook op hun Facebook pagina.

Bij Spingaren gaat men in ieder geval erg sportief om met de kritiek en weten het negatieve zelfs om te buigen naar iets positiefs. ‘Hoe erg je ook achter je eigen gerechten en producten staat. Daarom vragen wij nu iedereen om kritiek. Kom langs, proef en betaal wat jij vond dat jouw eten waard was. Inclusief feedback. Tot snel. Er zijn salmiaklolly’s voor iedereen.’ Aldus de uitbaters.

Hou Colourful Rebel in de gaten, wij zijn namelijk heel benieuwd of het eten écht zo slecht is en gaan een avondje eten bij Spingaren. Mocht je daar niet op willen wachten en liever zelf alvast gaan proeven dan kan dat natuurlijk ook. Reserveren kan via de website of via het telefoonnummer hieronder.

Spingaren
Herengracht 88
020-6249635

No Comments

Leave a Reply

Instagram