amsterdam Eat Slider

Nieuwe ‘all-day breakfast’ hotspot in De Pijp: Ferdinand Bowls

Acai bowl

Foto: Shutterstock

Tot de late uurtjes doorgefeest, word je rond een uurtje of 2 wakker, heb je geen ontbijt in huis. Die vette hap van de McDonalds om bij jou om de hoek, daar moet je momenteel nog even niet aan denken. Na al die alcoholische versnaperingen van vannacht is het tijd voor iets gezonds. Je favoriete breakfast spots serveren inmiddels geen ontbijt meer en zijn overgestapt op de lunch. Wat moet je dan doen? Juist, ja! Ferdinald Bowls opent haar deuren in de Ferdinand Bolstraat en is een all-day breakfast bar met 100% plantaardige producten. Naast de plantaardige producten worden de bowls afgetopt met granola van hun lokale granola partner ‘’Oot’’ en met divers fruit. De vele bamboe en planten, het groene logo en de neonverlichting bij het pand zijn een echte eye-catcher en zorgen voor een tropische sfeer in de Pijp.

Artikel gaat hieronder verder

Ferdi Bowls

Bereid je deze zomer voor op de lekkerste bowls van Amsterdam! Je kunt er terecht voor Ferdi Bowls, Smoothie Bowls en Acai Bowls. Daarnaast verkoopt Ferdinand Bowls non-dairy koffies, gezonde juices en diverse theeën.

Wij horen je denken: Ferdi Bowls? Die kennen wij nog niet! De Ferdi Bowl onderscheidt zich van de andere bowls door toevoeging van non-dairy milk. Kokosmelk en amandelmelk maken deze bowl 100% vegan. Ga jij voor een Coco Naughty, een Dragons Breath of toch liever een Blue Me Away? Bij Ferdinand Bowls is er voor ieder wat wils.

Om de dorst te lessen

Ook nog een flinke nadorst van alle ‘skinny bitches’ die je vannacht naar binnen hebt gewerkt? Bij Ferdinand Bowls kun je ook terecht voor Hot Tea, Self-made Ice Tea en Matcha Tea. Matcha is de nieuwe superfood hype en wordt gemaakt van de fijnste theeblaadjes, die worden vermalen tot poeder. Het helpt je stressniveau te verlagen, het vergroot de mentale helderheid en het verbetert de vetverbranding. Kortom matcha mag dagelijks op het menu en zal je zeker nodig hebben.

Goed, er is langer over nagedacht. Die flinke kater. Zo brak dat je eigenlijk niet verder dan je voordeur komt of de koppijn zo heftig dat je reageert als een vampier op daglicht? Ze bezorgen ook bij jou aan de deur! Samen met Uber Eats, Foodora, Thuisbezorgd en Deliveroo zorgt Ferdinand Bowls ervoor dat jouw bestelling op tijd wordt geleverd. Mocht je toch iets van frisse lucht willen, maar die mascara resten nog ergens op je wangen hebben zitten, kan je je breakfast to-go ook afhalen en direct terug naar huis.

Jouw vegan hotspot

Voor de veganisten onder ons is deze bar de nieuwe place to be. Wil je gezonder gaan eten of zit je er zelfs aan te denken om helemaal voor een vegan lifestyle te gaan? Deze nieuwe hotspot is open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00. Jouw nieuwe vegan bar in Amsterdam, YES! Wij zijn in ieder geval super blij met een nieuwe hotspot in town!

Ferdinand Bolstraat 21B | website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram