Design

Nieuwe Nederlandse start-up klikkie biedt persoonlijk foto-abonnement aan


Hoewel een kwalitatieve foto dankzij uitmuntende camerafuncties op de meeste mobiele telefoons tegenwoordig zo gemaakt is, stellen veel mensen het afdrukken van de foto’s uit. Laat staan het samenstellen van een vakantie- of familiealbum. Het nieuwe klikkie voegt daad bij woord: door middel van een eenvoudig abonnement worden deze bijzondere momenten maandelijks geprint en thuisbezorgd in een leuk setje van verschillende fotoformaten.

Abonnement op je leven
Festivals, reizen, spontane borrels, opgroeiende kinderen, selfies, grootouders… Alles wordt met een duimklik en de regelmaat van de klok vastgelegd om vervolgens op te gaan in een zee van nooit meer teruggezochte foto’s. In mei 2017 bracht Google uit dat er maar liefst 500 miljoen Google Photo-gebruikers zijn die elke dag 1.2 miljard foto’s uploaden waarvan het gros – kijk maar naar jezelf – vergeten wordt. En dat terwijl de meeste mensen juist veel waarde hechten aan een tastbaar, persoonlijk, handgeplakt fotoalbum. Zonde. Dat vonden ook klikkie-initiatiefnemers Jeffrey Dorrestijn en Uri Roos. Tijdens een biertje bedachten de twee jonge ondernemers dat dit anders moest kunnen. Eenvoudiger, sneller, moeitelozer. Met klikkie als resultaat, het eerste foto-abonnement dat iedere maand een selectie van de mooiste momenten uit je leven thuisbezorgd. Hoge kwaliteit foto’s om in te lijsten, op te hangen, in te plakken of om weg te geven. Iedere maand opnieuw. Omdat het herbeleven van een mooi moment eigenlijk als het grootste cadeau om te geven of om te krijgen is. De digitale wereld persoonlijk gemaakt, dat is klikkie.

Hoe werkt klikkie?
Wie een klikkie-jaarabonnement a € 94,95 afsluit ontvangt een gratis Oneworld fotoboek van gerecycled leer en een jaar lang maandelijks een herinnering om een aantal voorkeurs foto’s supersnel en eenvoudig te selecteren. Met een druk op de knop worden de foto’s ge-upload en binnen een paar dagen liggen de afbeeldingen van hoge printkwaliteit in verschillende formaten op de deurmat. Een maandabonnement kost € 7,95 en is iedere maand opzegbaar.

Meer informatie | Klikkie

    Instagram