Food & Health

Hema introduceert na 90 jaar een nieuwe rookworst

(Foto: doe mij maar Antwerpen)

Hema staat om twee dingen wel echt bekend, haar rookworsten en tompouces. De twee bestaan al jaren en vrijwel iedereen is er dol op. Nu het weer kouder wordt hebben we heel veel zin in zo’n lekkere rookworst bij onze boerenkool. Hema gaat met alle veranderingen mee tegenwoordig. Of het nou de gender-neutrale kinderkleding is of hun biologische truffelchips, Hema denkt aan alles. En zo hebben ze ook een nieuwe variant bedacht voor de al jaren populaire rookworst.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Na 90 jaar vindt het hoofdkantoor het namelijk tijd worden dat de rookworst in een nieuw jasje gestoken mag worden. Geen paniek, de oude vertrouwde versie blijft gewoon bestaan, maar er komt nu een limited edition pittige rookworst. Er zullen heerlijke specerijen aan toegevoegd worden, om de rookworst net wat meer pit te geven.

Je kan de worst kopen voor een klein bedrag van €2,25 en hij is verkrijgbaar in gelimiteerde periodes. Je kunt ‘m kopen van 16 oktober tot en met 5 november, 20 november tot en met 3 december en 19 februari tot en met 3 maart.

    Instagram