Entertainment Films

Noah Centineo en Riverdale’s Camila Mendes spelen in een nieuwe romcom

Noah Centineo

Screenshot: To All The Boys I’ve Loved Before / Netflix

Er speelt zich momenteel een gigantische hype af. De hype rondom de films To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess is a Loser. En wat hebben deze twee films met elkaar gemeen? Hottie Noah Centineo speelt de hoofdrol in deze films. En alle vrouwen vallen als een blok voor hem (en wij stiekem ook, want kijk die films en je begrijpt het, hij is hot).

Zo hadden wij in dit september lijstje al aangegeven dat je Sierra Burgess is a Loser zeker moest kijken, met een paar andere leuke films.

Artikel gaat hieronder verder

Naast onze obsessie voor Noah, is er nog iets wat bij ons in de smaak valt. De serie Riverdale (die binnenkort met een derde seizoen komt!). En wat is er beter dan dit een soort van combineren? Gaan jullie hartjes hier al sneller van kloppen? Begrijpelijk, dat van ons ook. Dus, mocht jij ook een gigantisch zwak voor de beste Noah hebben (we repeat: hij is hot) en vind je de cast van Riverdale ook niet verkeerd om naar te kijken? Dan kunnen wij jou nu heel gelukkig gaan maken.

Er komt een nieuwe romcom aan genaamd The Stand-in! waarin Noah Centineo en Camila Mendes (ook wel bekend als de knappe brunette Veronica Lodge in Riverdale) en wij kunnen onze excitement niet inhouden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Behind the scenes. 🎬 — #lauramarano #noahcentineo #camilamendes #thestandinmovie #thestandin #celialieberman #brooksrattigan #shelbypace

Een bericht gedeeld door The Stand-In (@thestandinmovie) op

The Stand-In! gaat over Brooks Rattigan (Centineo) die een plan heeft om geld in te zamelen voor de universiteit. Dit doet hij door een dating-app te ontwikkelen waarin hij de rol speelt van een ‘vriendje’ voor elke situatie die je maar kunt bedenken. Doordat hij elke dag zich als ander persoon voordoet, komt hij erachter dat de echte Brooks niet is wie hij helemaal dacht en tot zijn verbazing valt hij voor het echte meisje van zijn dromen.

Sorry, maar stand in boyfriend? Horen we dit goed? Peter Kavinsky, is that you? Wij kunnen niet wachten tot we deze film kunnen gaan kijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Epic photo of Brooks and Shelby — #lauramarano #noahcentineo #camilamendes #thestandinmovie #thestandin #celialieberman #brooksrattigan #shelbypace

Een bericht gedeeld door The Stand-In (@thestandinmovie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Noah massaging Camila’s feet, it’s cute — #noahcentineo #camilamendes #lauramarano #thestandin #thestandinmovie

Een bericht gedeeld door The Stand-In (@thestandinmovie) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram