Home Slider

O’Neill verwelkomt badass surfbabe Imogen Caldwell bij het global surf team

(Foto’s: O’Neill)

Op je 22e al omschreven worden als een van de meest iconische, vrouwelijke freesurfers van Australië is behoorlijk indrukwekkend vinden wij. Dit is namelijk de samenvatting als jij even een rondje Google doet op Imogen Caldwell, van wie de prestaties ongeveer even indrukwekkend zijn als haar uiterlijk. Yes wij weten dat Imogen een ongekend talent is onder de freesurfers en dat geen barrel voor haar veilig is, maar wij zijn ook behoorlijk niet-zo-stiekem verliefd op haar. Deze combinatie heeft er waarschijnlijk ook voor gezorgd dat het Californische surf, wintersport en lifestyle merk O’Neill Imogen Caldwell heeft toegevoegd aan hun wereldwijde surfteam. Nogal een prestatie voor een 22-jarige, maar er is waarschijnlijk niemand die deze keuze van O’Neill niet begrijpt.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Imogen zelf is er in ieder geval ook ontzettend blij mee: ‘’Ik ben geworden tot wie ik nu ben door de jeugd die mijn ouders mij en mijn broers hebben gegeven. Iedere dag was een avontuur en ik heb het geluk dat ik deze plek nog steeds mijn thuis kan noemen, aangezien mijn ouders de camping nog steeds hebben bij The Bluff. Ik ben super enthousiast dat ik ben aangesloten bij zo’n coole groep mensen. Ik voel me zeer vereerd om het merk O’Neill te representeren en ik kan niet wachten op de komende avonturen.’’

Wij zijn ontzettend blij, want dit betekent dat we nog veel meer toffe beelden te zien krijgen in te toekomst van deze prachtige adrenaline junkie:

Meer informatie | O’Neill

No Comments

Leave a Reply

Instagram