Design

Limited edition OnePlus 5 JCC+ en “Callection” zijn eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Terwijl de Apple en Samsung fanboys & girls elkaar online afmaken, heeft het Chinese OnePlus stilletjes een van de mooiste smartphones van het moment gelanceerd. Nu ben jij dit soort partijdigheid van ons misschien niet zo gewend, maar wij zijn nu eenmaal behoorlijk onder de indruk van de fotograferende kwaliteiten van de nieuwe OnePlus 5 JCC+. Dus voordat alle fanboys & girls van ‘rivaliserende’ merken op de kast springen, wat dachten jullie van een 16MP hoofdcamera en een 20MP telephoto camera? Yes, dat is op dit moment dus het allerhoogste qua resolutie in het smartphone segment. En als jij net als wij de smartphone gebruiken om heel het leven mooi vast te leggen, dan zijn dit bijzonder fijne cijfers om mee te strooien.

Het wachten op dit fantastisch nieuwe model is voorbij, want vanaf vandaag is de limited edition OnePlus 5 JCC+ online verkrijgbaar in Nederland via OnePlus.net. De limited edition smartphone is het hoogtepunt van de exclusieve “Callection” productlijn van OnePlus die voortkomt uit een samenwerking met de iconische Franse designer Jean-Charles de Castelbajac. Ook de T-shirts en tassen met design van Castelbajac zijn nu verkrijgbaar.

De aankondiging van de “Callection” vond op 19 september plaats tijdens de JCC+ Callection Launch Party in het beroemde concertgebouw Le Trianon in Parijs. Zowel tech-liefhebbers als fashionisto’s en fashionista’s kwamen daar samen voor de onthulling van de “Callection” door Carl Pei, co-founder OnePlus, en Jean-Charles de Castelbajac. Op 22 september konden consumenten in Parijs hun hart ophalen door een exclusieve voorverkoop van de “Callection” bij de gerenommeerde fashion boutique Colette.

Verkrijgbaarheid
Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dubbele camera. Het toestel is in Europa verkrijgbaar vanaf 2 oktober op OnePlus.net voor €559,-. De accessoires van de “Callection” zijn ook verkrijgbaar via de online shop in Europa, Noord-Amerika, China en India. De limited edition T-shirts worden verkocht voor €29,95 en de tassen voor €24,95. De pet, heuptas en het holster komen later als onderdeel van de exclusieve accessoirelijn in beperkte oplage tijdelijk beschikbaar.

Technische specificaties

  • OnePlus 5 JCC+ heeft een dubbele camera met de hoogste resolutie van alle smartphones: 16MP hoofdcamera en 20MP telephoto camera voor mooie portretfoto’s en scherpe zoom
  • Dash Charge laadt de telefoon in een half uur op voor de hele dag en zorgt ervoor dat de batterij 20% langer mee gaat
  • Duurzame en nauwkeurige keramische vingerafdruksensor om de telefoon in 0,2 seconden te ontgrendelen
  • Met 7,25mm dikte is het de dunste en meest gestroomlijnde OnePlus tot op heden
  • Qualcomm® SnapdragonTM 835 processor
  • Het design zorgt voor een unieke ervaring
  • Voor meer informatie over OnePlus 5, ga naar www.oneplus.net/5

Ok, mooi verhaal (en vooral laaaaaaang), maar hoe goed is die camera waar wij lyrisch overzijn nu écht? De “Callection” campagnefoto’s zijn allemaal gemaakt met de dubbele camera van de OnePlus 5 en laten het wat ons betreft perfect zien:

 

    Instagram