Fashion

Nooit meer ladders: er is nu een onverwoestbare panty

(Foto: Caresse Beenmode)

We zijn op de maan geweest, hebben zelfrijdende auto’s, lippenstift die met één veeg van mat naar glitter gaat en er zijn verwarmde unicorn sloffen. Wáárom heeft dan nog niemand panty’s uitgevonden die langer dan één weekje gebruiken heel blijven? Wij weten niet of jullie er ook last van hebben, maar als wij onze vriendinnen mogen geloven is het een veelvoorkomend probleem. Ladders, scheuren, gaten en gewoon algehele malaise is wat bij ons opkomt als je zegt ‘panty’. Jammer, want die dingen kunnen vaak ook een outfit helemaal afmaken.

(Foto: Grazia)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar niet getreurd, want er komt hulp uit Nederlandse hoek! De webshop Fashion66 verkoopt een ‘onverwoestbare’ panty , die volgens de beschrijving tegen nogal veel kan:

“Deze panty is gemaakt met de nieuwste technologie, hierdoor is hij niet alleen sterker gemaakt maar ook zijdezacht. Door zijn hoge elastische eigenschap is hij geschikt vanaf maat 34 tot 44. We hebben ze momenteel beschikbaar in huidskleur en zwart. Hij is zo sterk dat we er appels in kunnen doorsnijden, een ananas doorhakken en met een schaar en mes overheen gaan zonder schade te maken.”

Je koopt het ding momenteel in de uitverkoop voor ongeveer 18 euro hier.

    Instagram