Home Slider

Onze favoriete Lowlands artiesten in een zalige Spotify-playlist

Lowlands Festival 2018

(Foto: Facebook Lowlands / https://www.facebook.com/LowlandsFest)

Het weekend van 17 t/m 19 augustus is het zover: Lowlands 2018! Je tentje mag weer uit de mottenballen, het gaspitje moet bijgevuld worden en de blikken knakworsten kunnen weer worden ingeslagen. Iedereen heeft al even kunnen proef feesten bij Down The Rabbit Hole en Best Kept Secret, maar het echte werk begint natuurlijk bij Lowlands. Het is nog te vroeg om in het altijd ingewikkelde blokkenschema te duiken met z’n allen (want die is er nog niet), maar we kunnen al wel vast met de voorpret beginnen: Lowlands Playlist!

 

Cheering gif

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wij hebben een aantal van onze favoriete uit de line-up (o.a. Kendrick Lamar, Gorillaz, N.E.R.D, Bonobo, Dua Lipa, Jacob Banks, Fatima Yamaha, Nils Frahm, DeWolff, Motor City Drum Ensemble, en Rhye) in een Spotify-lijst gegooid. Hebben we wat gemist? Laat het ons weten in de comments en we voegen de suggestie gelijk toe (mits het niet al te veel herrie is). Sharing is caring!

[tip] Speel de lijst in shuffle af, want we hebben meerdere nummers van artiesten toegevoegd. Op die manier wordt het lekker eclectisch en zit je geen moment stil op je stoel.

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram