Home Slider

Alle muzikale hoogtepunten van Lowlands 2018 in een zalige Spotify-playlist

Lowlands 2018, je was weer geweldig! Het meest vreemde – maar óh zo vette – wat wij gezien hebben? Da’s niet zo moeilijk: King Gizzard & The Lizard Wizard. De band is moeilijk te beschrijven en helaas is er (nog) geen beeld van Lowlands beschikbaar, maar check dit maar even:

 

Natuurlijk waren er nog honderd andere favorieten, maar die kun je stuk voor stuk in onze Lowlands 2018 playlist vinden. Daarin vind je ook nog wat extra nummers van Kendrick Lamar, want wát een afsluiting verzorgde deze man zeg. Niet. Normaal. Je (extra donkere) tentje mag weer in de mottenballen, het gaspitje weer de kast in en de vitaminepillen in je mik. De napret kan beginnen: Lowlands Playlist! Zet hem aan in de auto of trein als je onderweg bent, of maak er je collega’s stikjaloers mee.

 

Cheering gif

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wij hebben een aantal van onze favorieten van het afgelopen weekend (o.a. Kendrick Lamar, Gorillaz, N.E.R.D, Bonobo, Dua Lipa, Jacob Banks, Fatima Yamaha, Nils Frahm, DeWolff, Motor City Drum Ensemble, en Rhye) in een Spotify-lijst gegooid. Hebben we wat gemist? Laat het ons weten in de comments en we voegen de suggestie gelijk toe (mits het niet al te veel herrie is). Sharing is caring!

[tip] Speel de lijst in shuffle af, want we hebben meerdere nummers van artiesten toegevoegd. Op die manier wordt het lekker eclectisch en zit je geen moment stil op je stoel.

 

1 Comment

  • Reply
    Jantine
    21 augustus 2018 at 14:07

    Brockhampton!!

Leave a Reply

Instagram