Design Slider

Onze muzikale hoogtepunten van Lowlands om de werkweek lekker te breken


Zo, dat is toch best wel pittig om van donderdagmiddag tot en met zondagavond naar Lowlands te gaan en dan maandag gewoon ‘fris’ en fruitig op kantoor te zijn. Maar goed, dan weten we dat ook weer en het is helemaal onze eigen schuld, want dan hadden we maar niet zo gierig moeten doen met onze vakantiedagen. Maar daarom heeft het wel wat langer geduurd voordat we iets over deze fantastische editie van het festival op papier kregen, want waar te beginnen?!

Artikel gaat hieronder verder

Want hoe gaan we nu mijmeren over deze fantastische jubileumeditie? Met een verslag? Met nostalgische praat over ons fijne plekje op camping 1? De lekkerste ramen bij het ramententje? De hitjes om 06:30 in bij de Armedillo? Het wakker worden met een broodje döner met extra veel sambal en hopen dat de toiletten vrij zijn? De onverwachte vette show van Vince Staples? Dat gevoel van een tijdelijk dorp waarin een weekend lang alles mag? Ha, nee dat is allemaal verleden tijd en voor altijd een prachtige herinnering, maar we dachten we kunnen het afgelopen weekend het beste vieren met een fijne post-Lowlands-playlist. Gewoon nagenieten met de mooiste – in onze oren – plaatjes, van de artiesten die wij gezien hebben. Het internet staat sinds zondag/maandag toch al vol met veel te serieuze verslagen van de optredens van Lowlands, dus dat skippen we even.

Deze playlist is natuurlijk zo objectief als Fox News, dus mocht je het er nu helemaal niet mee eens zijn wat je in de playlist aantreft, mail ons even en we voegen jouw favoriet(en) ook toe. We zijn de moeilijkste niet.

PS Helaas voor deze playlist, doet Sean Paul niet aan Spotify. Niet dat zijn optreden nu zo supergoed was, maar het was wel f-e-e-s-t, daarom onderaan nog maar even een van zijn tofste nummers.

PS2 We willen nog graag één artiest uit de playlist uitlichten. Namelijk Vince Staples, want. What. The. Fuck. Zoveel energie hebben we nog nooit bij een hiphop concert gezien, maar Vince doet het gewoon en ook nog in zijn eentje. Zonder gekke entourage, zonder poespas, gewoon knallen. Mocht je de kans krijgen om deze man live te zien, doe het. Zelfs wanneer je niet van de hipperdehop houdt.

Dus hup, zet de playlist op shuffle, trek nog één keer je festival outfit uit de kast en gaan met die banaan:

Instagram