Fashion Slider

Onze vriendinnen hebben een beeldige nieuwe boetiek

Onze grote vriendinnen Fabienne en Pelou flikten het al eerder. Met CoffeeConcepts zetten zij een marketing bureau en mega chille koffiesalon in één neer in de Jacob Obrechtstraat numero 5. Daar kwam al snel een tweede vestiging bij in de bruisende Reguliersdwarsstraat 4 en een derde pop up vestiging. Maar dat was niet genoeg voor de maidon, want ook bij hun telt alleen bigger is better. Dus klopten ze aan bij huisvriend en top ondernemer Fokke de Jong van Suitsupply. Of Fokke niet ook zo een kekke boetiek in zijn boetiek wil. Een extra touch, broodje en bakkje pleur bij het passen van je pak. Daar zag Fokkie wel wat in en de deal was zo gepiept.

SSXCC-_-Image

Gister was de grand finale en opening van de nieuwe boutiquerie bij Suitsupply aan de Willemsparkweg in Amsterdam en het was fabuleus! Tout bekend Nederland maakte acte de présence en omdat Fokke in een goede bui was kregen onder anderen wij een waanzinnig pak aangemeten. Het idee is dat de komende tijd meerdere vestigingen van Suitsupply een maat boetiek aangemeten krijgen.

Willem-van-The-Opposite-_-Valerio-in-Suitsupply Tim-Douwsma-in-Suitsupply-_-friends Ron-Simpson-in-Suitsupply-_-friend Cyriel-Guds-Auteur_Toneelspeler Fabienne-en-Pelou-Bouland Fokke-de-Jong-en-zijn-dochter-Lisa Frank-van-de-Brug-van-Colourful-Rebel

No Comments

Leave a Reply

Instagram