Home

Op 24 mei kunnen we met zijn allen op het Museumplein Ajax de Europa League-finale zien winnen


We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben geen nagels meer over, want wát een finales gisteravond op de buis. Eerst verslaan die zalige meiden van het onuitspreekbare OG3NE heel de Oostblok en dan weten de tijgers van Ajax toch de finale van de Europa League te behalen. Het bleef tot de laatste minuut spannend, want een verlening hing nog heel even in de lucht. Maar whatever, in die finale staan ze!

Artikel gaat hieronder verder

Hier gaf Van Der Laan al wat hints:

Burgervader, ajacied in hart en nieren en held Van der Laan heeft zojuist besloten dat we met zijn allen de finale op grote schermen op het Museumplein mogen kijken. Aan het Parool vertelt de burgermeester dat hij de beslissing is gekomen met de gemeenteraad als “een beloning voor de goedwillende Ajax-supporters”. Het gaat namelijk al tijden goed en de hooligans houden zich rustig. Laten we er dus met zijn allen een feestje van maken de 24e, want het is sowieso al een legendarische finale voor de Ajacieden.

PS Kijk jij de wedstrijd liever in Stockholm zelf? Kaarten voor de eindstrijd tegen Manchester United gaan maandag in de verkoop.

Instagram