amsterdam AMSTERDAM Do Eat Slider

Open Kooi: de zondagmiddag borrel van Amsterdam bij Kanarie Club

(Foto: Kanarie Club)

Het weekend gaat altijd véél te snel voorbij. Voordat je het weet is het zondagmiddag en zit je alweer met die belangrijke meeting van maandag in je hoofd. Bij Kanarie Club word je vanaf aanstaande zondag tijdens Open Kooi elke maand bevrijd uit je kooi en lijkt maandag nog even heel ver weg.

De eerste editie vindt plaats op zondag 10 juni van 16:00 – 23:00 uur en zorgt ervoor dat je op de valreep van het weekend nog even helemaal los kan gaan. Iedere maand wordt de hele Kanarie Club wordt omgetoverd tot festivalterrein met live performances, DJ’s, silent disco en natuurlijk fantastische drinks & bites. En speciaal voor deze editie is er een exclusief driegangenmenu samengesteld met als voorgerecht dungesneden rauwe hamachi met kimchi ijs; gevolgd door Black Angus bavette met aardappelcrème, groene asperge en miso saus; met als kers op de taart warme chocolade moelleux met rood zomerfruit en pistache roomijs. Om je vingers bij af te likken.

Open Kooi

Kom dit weekend van je stok af en dans nog even lekker door op de deuntjes van C.R.E.A.M.I.N.N, Amartey en many more. De silent disco en de tentoonstelling van kunstenaar Sergi Carballo maken deze Amsterdamse zondagmiddagborrel compleet.

Meld je gratis aan via Facebook door jezelf op “aanwezig” te zetten. Aanmelden kan tot zaterdag 9 juni. Niet aangemeld maar wil je toch graag komen? Aan de deur zijn tickets te koop voor 5 euro.

No Comments

Leave a Reply

Instagram