Design Sleep Slider Travel WERELD

Overnachting van de week | Verblijf in een schelp

Seashell Mexico

Foto’s: Airbnb

Diep in de zee, diep in de zee. Onze favoriete Disneyfilm toen we jong waren, was absoluut De Kleine Zeemeermin (en eigenlijk nog steeds wel). Wij geven toe dat er een periode was dat wij ook een vork door ons haar wilde halen aan tafel, maar wij al gauw ‘op onze vingers werden getikt’ door onze ouders. Tafeletiquette, not so much.

 

Niet zo een fan van De Kleine Zeemeermin en verblijf je liever in iets anders? Genoeg andere parels te vinden.

Artikel gaat hieronder verder

En toen we dit tegenkwamen op het internet, kregen wij meteen Ariël vibes. Hier móéten wij een nachtje in spenderen. Na flink wat gegoogle, kwamen we er al gauw achter dat onze beste vriend Airbnb dit huis aanbiedt voor €254 per nacht. Prijzig wel voor een schelpenhuis, maar deel je dit door 4, ben je 63,50 per persoon kwijt. Dat maakt het al iets schappelijker. En veel leuker dan zo een standaard hotel, waar je evenveel voor kwijt bent.

Seashell Mexico

En bij zo een hotel zit je niet in een gated community, in een huis met een privézwembad en je drie beste vrienden. En dat ook nog eens op een prachtig eiland. Ja, een eiland. Voor dit huis moet je nog even een ticket naar Cancun, Mexico boeken. Is het natuurlijk wel helemaal waard.

Seashell Mexico

Seashell Mexico

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram