Entertainment

Dit weekend kun je in België alpaca’s kopen en mensen worden gek

(Foto: American lifestyle magazine)

Als je al die dierenfilmpjes ziet op Facebook, dan wil je gelijk een fluffy vriendje adopteren voor thuis. Nu heb je helaas de pech dat je allergisch bent voor honden en katten en zul je op zoek moeten gaan naar een ander huisdier. Vissen, konijnen en cavia’s vind je ook maar een beetje gewoon, maar alpaca’s zijn helemaal jouw ding. En laat het nou net zo zijn dat je die kunt kopen!

Artikel gaat hieronder verder

 

 

In het Belgische Sint-Truiden ligt Kasteel Nieuwenhoven en zij verkopen de alpaca’s. En het zijn er niet twee, maar meer dan 10. Krijg je nou paniek, omdat je 10 alpaca’s wel heel veel vindt voor in je achtertuin? Dan kan je er ook gewoon 1 aanschaffen natuurlijk. De beestjes zijn al ingeënt en gechipt, dus hier hoef je niet meer voor te zorgen. De suri alpaca’s zijn er in het wit en bruin en aankomende zondag is er een gratis rondleiding met uitleg over de pluizenbollen. Denk je er nou aan om een alpaca te nemen als huisdier? Ga zondag om 14.00 dan even langs bij Kasteel Nieuwenhoven en wie weet ga jij met een alpaca naar huis.

PS Het is natuurlijk wel een beetje zielig voor zo’n beestje als je niet genoeg ruimte voor hem hebt thuis, dus heel handig is het niet om een alpaca in huis te nemen. Wel kan je natuurlijk altijd even langs gaan om te kijken, maar misschien moet je toch maar overwegen om een goudvis te nemen.

    Instagram