Entertainment

Paylogic en ADE organiseren samen ADE Tech 2017


Het Amsterdam Dance Event ging eerder dit jaar een partnership aan met het Nederlandse technologiebedrijf Paylogic. Samen ontwikkelden ze een zeer vooruitstrevend e-commerce platform dat aan het begin van de zomer werd gelanceerd. De tweede stap in deze samenwerking is een nieuwe conferentie die op donderdag 19 oktober voor het eerst in het DeLaMar Theater zal plaatsvinden.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het inmiddels ruim een decennium internationaal opererende Paylogic heeft samen met ADE en daarnaast ook nog Paradiso Labs als ondersteunende partner een sterk netwerk en goed beeld van het gehele speelveld. Hier is een interessant programma voor ADE Tech uit voort gekomen. Met kopstukken van internationaal erkende bedrijven als Goldenvoice (onder andere bekend van Coachella Festival) maar ook Blendle met Alexander Klöpping, IBM Watson, Spinnin’ Records, CameraIQ, Shazam, Native Instruments, PwC, Microsoft, FUGA, Ableton, Kobalt Music, ESA (European Space Agency) en Sony Music worden er in totaal vier hoofdthema’s op de mainstage behandelt: predictive analysis, artificial intelligence, blockchain en augmented reality. Verwacht een dynamisch en variërend programma met demo’s, keynotes, panels en een live primeur interessant voor zowel pro’s als nieuwsgierigen. Technisch gezien kan dit nieuwe concept enkel en alleen slagen en wordt de basis gelegd om de komende jaren deze sub-conferentie binnen ADE verder door te ontwikkelen.

 

Kan jij nou ook niet wachten tot Amsterdam Dance Event eindelijk begint? Bekijk dan hier alvast een van de vetste feestjes.

Instagram