Food & Health

Pepsi brengt een limited edition smaak uit: karamel-zeezout

(Foto: www.wideopeneats.com)

Coca-Cola fans hoef je niet wijs proberen te maken dat Pepsi lekkerder is, want dat is hetzelfde als appels met peren vergelijken. Hier op het kantoor neigen we toch echt meer naar Coca-Cola en onze kleine koelkast is hier dan ook altijd mee gevuld. Maar Pepsi is wel bij ons opgevallen vandaag, want het frisdrank bedrijf brengt een limited edition smaak uit: karamel-zeezout.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Dat de combi van karamel en zeezout (nog steeds) een succes is, is Pepsi ook opgevallen. Daarom hebben ze, na hun cake-smaak-variant, bedacht dat dit hun nieuwe variant zou worden. De limited edition smaak zal minder suiker bevatten (hoe dan?) en een heerlijke natuurlijke smaak hebben. Zelfs Pepsi houdt er rekening mee dat deze smaak niet echt een wereldhit gaat worden, want de smaak wordt alleen uitgebracht in Amerika.

Maar naast Pepsi, brengt Coca-Cola ook een nieuwe bijzondere smaak uit. Coca-Cola brengt namelijk een koffie smaak uit. Dit lijkt ons misschien al lekkerder dan de combinatie van Pepsi, maar voorlopig houden wij het bij gewone Coca-Cola of Pepsi.

Instagram