Food & Health

Pindakaaswinkel verkoopt potten van 1000 euro met goud en truffel

Pindakaaswinkel

(Foto: Pindakaaswinkel)

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor je liefje of voor de feestdagen misschien? Ben je het zat om ieder jaar weer diezelfde doodsaaie cadeaus te geven, waar de ontvanger matig blij mee is? Dan is het misschien tijd om naar de Pindakaaswinkel in de Czaar Peterstraat te gaan. Deze heerlijke speciaalzaak verkoopt momenteel een pot pindakaas met naast een hoop vermalen pinda’s, ook bladgoud en truffel. Daar hangt een wel een prijskaart aan: een pot kost 1000 euro.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Eigenaar Michiel Vos vertelt aan het Parool dat de luxe pot Pindabaas (haha) momenteel nog geen concrete koper heeft, maar dat er wel al een aantal geïnteresseerden zich hebben gemeld. De koper koopt trouwens ook direct flink wat karmapunten met de pot, want de gehele opbrengst gaat naar de organisatie Cool Earth. Deze laatste zet zich in tegen de vernietiging van regenwoud door onder ander palmolieplantages. Kijk, dat vinden wij nou mooi!

Vos geeft aan dat wanneer de pot nu snel verkocht wordt, er gewoon een nieuwe wordt gemaakt. Net zo lang tot de feestdagen voorbij zijn. (Via: het Parool)

Meer informatie | Pindakaaswinkel | Het Parool

    Instagram