Editors Choice Slider

Pleinvrees Festival verhuist op 2 september naar Het Twiske

13
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan. Via een gewonnen tender – uitgeschreven door Recreatie Noord-Holland – werd een evenementenvergunning voor Het Twiske bemachtigd, het prachtige gebied waar ook festivals Welcome to The Future en Lente Kabinet zijn neergestreken. De verhuizing naar één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van Nederland is hiermee een feit.

Artikel gaat hieronder verder

Pictures by ©KIRSTENVANSANTEN

Pictures by ©KIRSTENVANSANTEN

Pictures by ©KIRSTENVANSANTEN

Op zaterdag 2 september verwelkomt Pleinvrees Festival 2017 zo’n 15.000 bezoekers uit binnen -en buitenland. Het Twiske, de groene achtertuin van Amsterdam-Noord, is de perfecte setting voor het sfeervolle muziekfestival. Nieuw is het festivaldorp als kloppend hart van het festival. Naast elektronische muziek zal hier ruimte zijn voor onder andere theater, bourgondisch eten, lokale creativiteit en festivalkunst. Ook zijn duurzaamheid en lokale betrokkenheid twee beoogde speerpunten.

Voor de bekendmaking van het volledige programma, start kaartverkoop en aanvullende informatie wordt verwezen naar de website van Pleinvrees! 

In het Kort
Wat: Pleinvrees Festival 2017
Waar: Het Twiske, Landsmeer, nabij Amsterdam
Wanneer: zaterdag 2 september
Website: http://festival.pleinvrees.net/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1934700070097290

7

Instagram