Home

PRIMEUR: H&M maakt nieuwe ontwerper bekend en die kennen we allemaal!

Middels een live oproep via Instagram van Gigi Hadid aan haar vriend Jeremy Scott werd bekend gemaakt dat de volgende designersamenwerking van H&M met MOSCHINO is – het iconische Italiaanse merk dat Jeremy Scott nieuwe popenergie heeft gegeven sinds zijn aanstelling in 2013 als Creative Director. De collectie, MOSCHINO [tv] H&M, is vanaf 8 november online en in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.

De oproep van Gigi Hadid aan Jeremy Scott werd geprojecteerd op digitale schermen tijdens de jaarlijkse MOSCHINO party op Coachella in Californië. De oproep werd live uitgezonden op H&M’s Instagram, om de gasten te verrassen met het grote nieuws.

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik op de foto om jouw favoriete look te shoppen.

Jeremy en Gigi droegen de eerste items van de MOSCHINO [tv] H&M-collectie. De lijn wordt gekenmerkt door de vitaliteit, speelsheid en humor die van MOSCHINO één van de populairste merken in de fashionwereld hebben gemaakt. Jeremy Scott heeft voor H&M nieuwe MOSCHINO- collecties ontworpen voor zowel vrouwen als mannen, maar ook vele accessoires en een paar extra verrassingen ontbreken niet.

“Ik ben heel enthousiast over MOSCHINO [tv] H&M. Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken,” zegt Jeremy Scott, Creative Director van MOSCHINO.

“MOSCHINO [tv] H&M is de perfecte samenwerking voor de fashion van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo’s en glamour. Jeremy is geweldig – hij weet hoe je fashion leuk maakt en contact legt met fans over de hele wereld.” zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor van H&M.

De MOSCHINO [tv] H&M-campagne is een radicaal innovatief tv-concept, waarbij social media met de traditionele media vervlochten zijn om een multi-platform te creëren – een boeiende nieuwe “zap- ervaring” voor de digitale wereld.

No Comments

Leave a Reply

Instagram