Amsterdam Hotspots

Primeur in Amsterdam: op 23 augustus kun je dansen vóórdat je naar je werk gaat

Van een vriendin die al een aantal jaar in New York woont, weten we dat het daar heel normaal is: early raves. Zo early dat het de bedoeling is dat je voor je werk even goed losgaat op een beetje techno of house. We hebben het zelf nooit gedaan, maar weten van die vriendin dat het behoorlijk tof is. Je bent direct klaarwakker, je hebt even gesport en je hebt energie voor tien. Dit alles zonder drank of drugs en gewoon op een gezond sapje. Nu dachten wij toen ‘dit zou nooit in Amsterdam werken’, maar we lezen net tot onze verbazing in het Parool dat precies dit naar de hoofdstad komt.

Het origineel, in New York:

Artikel gaat hieronder verder

Op 23 augustus begint de eerste editie van Daybreaker in Club Nyx en dat gaat een groot feest worden volgens organisator Jochem van Hessen: “Hoe je je dag begint, zo eindig je hem ook,” vertelt van Hessen aan het Parool. “Wanneer je ‘s ochtends met twee uur dansen start, ben je gedurende de dag energieker.” Omdat niemand alcohol drinkt op een Daybreaker evenement, zijn mensen allemaal in dezelfde stemming en dat maakt het volgens Jochem direct tot een succes. Wij zijn benieuwd! Lees meer over dit toffe concept in het Parool en koop de kaartjes ervoor hier.

Daybreaker Amsterdam, woensdag 23 augustus, Club Nyx. De volgende editie is op 20 september en daarna op 18 oktober (tijdens ADE).

Instagram