AMSTERDAM Do

Purrfect date: kattencafé Kopjes organiseert een single night met speeddates

(Foto: Kopjes)

Iedereen die weleens op date is geweest, weet dat deze aangelegenheden soms best ongemakkelijk kunnen zijn. Het gesprek komt niet op gang, je date lijkt in de verste verte niet op de Tinder foto en ondertussen zit diegene tegenover je alleen maar op de telefoon naar rechts te swipen. Dan kun je wel deze tips bekijken om ieder gesprek weer op gang te krijgen, maar nog beter is om een stel katten het ijs te laten breken. Het populaire kattencafé Kopjes (Amsterdam) organiseert aanstaande zaterdag 7 juli voor het eerst een heuse speeddate-avond. Het is de eerste keer dat het kattencafé zo’n avond organiseert, maar er gaan er waarschijnlijk nog een hoop volgen (want: briljant!).

Cute kitten

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Aankomende editie is voor hetero’s in de leeftijdscategorie 25 tot 35 jaar, maar ook hierin zal in de toekomst gevarieerd worden. Het boeit katten natuurlijk helemaal geen zak wat voor je geaardheid er in het spel is of hoe oud de singles zijn. Prachtig!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘Date Night’. Kosten bedragen 20 euro, daarvoor krijg je een lekker drankje met een snackie erbij en natuurlijk al die katten ijsbrekers die het zware werk voor je gaan opknappen.

Kopjes | website
Marco Polostraat 211
T | +31 (0)20-7370999

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram