AMSterdam Sleep Slider

Pyjama (after) party: De School houdt sleepover in de tuin met 40 stapelbedjes

De School terrassen Amsterdam

(Foto: Colourful Rebel)

De School in randje West heeft voor ons persoonlijk zoveel betekenissen. Zo is het in de eerste plaats natuurlijk een van de fijnste clubs van de stad, waar je afgezonderd van het daglicht fijn kunt (door)feesten. Daarnaast zijn wij groot fan van het restaurant (en het DS Cafe) en heeft het terras een plekje in onze fameuze ‘verborgen terrassen’ lijst verworven. Om het geheel af te toppen kickboksen wij ook nog iedere week in Het Gymlokaal, wat onderdeel is van het pand. Maar aan dit rijtje kunnen wij binnenkort ook nog een sleepover toevoegen, want die wordt op 4 juli gehouden om het 2,5 jarige bestaan te vieren (het restaurant en de club blijven 5 jaar totaal, vandaar deze ‘halve mijlpaal’).

De School

(Foto: De School)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Je hoeft niet bang te zijn dat je in die donkere kelder moet slapen, want het Parool weet te vermelden:

“Niet in de voormalige gymzaal, of bovengenoemde technobunker, maar in de groene binnentuin, waar zo’n veertig stapelbedjes zullen staan. Overigens belooft De School dat tijdens het slaappartijtje geen pompend feest wordt gegeven: het wordt een kalme avond, met rustige (live) muziek.”

Je opblaasbed kun je thuislaten, want De School zorgt voor bedden (neem wel een slaapzak/dekbed mee). Om alleen liefhebbers op de bedjes te krijgen is er geen online kaartverkoop, maar kun je de kaartjes doordeweeks in het cafe kopen van de school (tussen 10:30 – 17:00).

De Sleepover | Facebook event
Woensdag 4 juli (22.00-10.00) €25
De School

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram