Slider Travel

Robin & Vivian gingen voor ons op bezoek bij het mooiste hotel van Kaapstad!

FullSizeRender[2]
Omdat onze vaste globetrotter Erik ook weleens zelf op vakantie wil zonder daar over te schrijven hebben we nu de prachtige Robin en Vivian voor jullie naar Kaapstad gestuurd. Zij lieten zich in ongeveer het mooiste hotel van Zuid-Afrika een middag goed in de watten leggen, hoe dat ging lees en zie je hier!

FullSizeRender[5]

Als je een middag heerlijk gepamperd wilt worden ben je bij het Belmond Mount Nelson hotel in Kaapstad aan het goede adres. Herkenbaar aan z’n oud roze met wit exterieur wat een tikkeltje Engels aan doet. Veel prachtige roze bloemen overal en de gasten die er komen zijn vaak gekleed in een mooie blouse en de mannen dragen hoedjes. Je hebt er zeker wat zakgeld nodig om er te vertoeven; kamers kosten je ergens rond de 500 piekermannen per nacht.

FullSizeRender[6]

Om 12:30 kwamen we aan bij de entree van het hotel en werden we begeleid naar Oasis Bistro voor een uitgebreide lunch. Eerst loop je door het gedeelte waar de high tea wordt gehouden, heel chique typisch Engels interieur, langs de fontein door naar de bistro waar je uitzicht hebt op de tuin met het zwembad (en de geweldige roze met wit gestreepte bedjes, love it).

IMG_9722[1]

Gaby, die ons had uitgenodigd gaf ons een heel welkom gevoel. Oasis bistro heeft een a la Carte menu maar ook een lunch buffet, met de meest gevarieerde lekkernijen, waar wij uiteraard gebruik van hebben gemaakt. Van verse salades naar warme gerechten en heerlijke kaasplankjes en toetjes. De wijnen in Kaapstad zijn stuk voor stuk allemaal geweldig (en goedkoop!) aangezien alles in zuid Afrika wordt gemaakt. Een flesjes wit ontbrak dan ook niet bij de lunch zoals je snapt.

FullSizeRender

FullSizeRender[7]

FullSizeRender[11]

Na dat we klaar waren met uitbuiken hebben we nog even wat foto’s gemaakt van het indrukwekkende hotel. Helaas vloog de middag voorbij. Wat een middag op en top genieten was dat!

 

2 Comments

 • Reply
  Dé manier om Zuid-Afrika te beleven: Segway wijntours en eten als godinnen - Colourful Rebel | The young & restless
  22 februari 2016 at 17:25

  […] eventjes wat toffe dingen te testen. Ze lagen eerder al met hun billen op het prachtige gazon van het Belmond Hotel in Kaapstad, nu gooien ze er nog een schepje bovenop en gaan ze naar Stellenbosch voor wat culinaire […]

 • Reply
  Hottie Jess is ook weer van de partij in Gilmore Girls - Colourful Rebel | The young & restless
  19 februari 2016 at 09:55

  […] zijn allang blij want dan kunnen we het tijdens de lunch weer over andere dingen hebben, auto`s of hotels […]

 • Leave a Reply

  Instagram