Food & Health

Roze tequila is er om het gore shotje wat fijner te maken

Iedereen heeft tijdens het uitgaan wel een kryptonite drankje. Een drankje waarvan je maag omdraait als de barman alleen al de dop van de fles schroeft. Bij ons zijn dit er eigenlijk twee: sambuca en tequila(aaaaaa). Dit omdat we tijdens onze studietijd en de vakanties naar Albufeira en Blanes veel te veel van het goedje hebben gedronken. Doodzonde natuurlijk, want het schijnt dat een goede tequila net zo lekker drinkt, als een goed glas whisky. Het schijnt zelfs zo te zijn, dat je dan de welbekende maatjes zout en citroen bij een glas niet meer nodig hebt.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar omdat we onze maag een beetje willen laten wennen, beginnen we graag met wat roze tequila. Yes, dat lees jij goed: roze tequila! Het tequila-merk Código weet als geen ander dat ‘het oog ook wat wil’ en daarom hebben zij de Código 1530 Rosa Tequila op de markt gebracht. De opmerkelijke drank heeft de mooie kleur gekregen, omdat de tequila een maand lang in een vat heeft gezeten waar eerder rode wijn uit de Napa Valley (Amerika) in zat.

Om je maag weer te laten wennen aan tequila gaat je wel kosten, want een fles gaat voor 60 euro over de digitale toonbank. Niet goedkoop, maar we weten zeker dat deze fles een dikke hit is op een huisfeestje. De kater zal er trouwens niet minder om zijn.

Meer informatie | Código

    Instagram