Fashion Slider

Save the date! Aanstaande zaterdag shop jij onze gehele collectie met 20% korting

Zoals ieder jaar viert Glamour weer de National Glamour Day en deze komt niet als een totale verassing aangezien de blaadjes weer langzaam van de bomen vallen en een nieuwe herfst/winter garderobe goed van pas komt. Ook dit jaar doen wij mee met deze nationale ‘feestdag’ voor de echte fashionistas en kun je aanstaande zaterdag 30 september onze gehele collectie met 20% korting shoppen.

Shop jij onze collectie online? Dat kan via www.colourfulrebel.com waar je 20% korting krijgt op onze gehele collectie. Voeg de kortingscode GLAMOUR toe bij het afrekenen en de korting wordt direct verrekend. Kom je gezellig shopping in onze winkel op de Heiligeweg in Amsterdam dan hoef je alleen de speciale National Glamour Day editie te tonen om korting te ontvangen. Let op: de code is alleen geldig op zaterdag 30 september en niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

National Glamour Day is zeker niet alleen voor vrouwen. Aanstaande zaterdag shopping mannen ook de gehele collectie met 20% korting online en in de winkel. Dit is het perfecte moment om jouw herfst/winter garderobe aan te vullen met de leukste sweats en tees. Happy shopping!

Instagram