Daily News Editors Choice

Scanmovers gaat de verhuismarkt in Nederland helemaal opengooien

moving_boxes_bbre_755
Aaah verhuizen. Wij kunnen ongeveer duizend-en-een dingen opnoemen die leuker zijn dan een lichte hernia oplopen doordat die vriend van je toch al zijn dozen te zwaar heeft ingepakt. Die ouwe gier. Het mooie aan het internet is dat je tegenwoordig als consument veel beter geïnformeerd bent. Zo kun je met Uber goedkoper taxi’s nemen, kun je eten laten bezorgen via verschillende bezorgpartijen, regel je klussen via Werkspot en koop je geen stukje witgoed meer zonder dat je eerst alles online vergeleken hebt. Nu zijn er online ook wel honderden verhuizers of opslagplaatsen te vinden, alleen daar wordt je als consument dus geen ene steek wijzer van en dáár komt ScanMovers nu gelukkig bij kijken.

Artikel gaat hieronder verder

Deze partij heeft namelijk een online & mobiel platform gelanceerd waarop verhuizers, opslagbeheerders en consumenten makkelijk deals voor professionele verhuizingen kunnen aanbieden, vergelijken en boeken. Het aanbod in de verhuissector loopt sterk uiteen en is nooit goed in kaart gebracht. Na een succesvolle testfase in de Randstad blijken niet alleen de prijzen maar ook het serviceniveau en de algemene en verzekeringsvoorwaarden binnen de verhuiswereld sterk te verschillen.

Schermafbeelding 2017-03-31 om 15.48.52

Een volledige verhuizing, inclusief aanvullende diensten zoals inpakken en demonteren, kostte vroeger al gauw €2000, maar dat kan tegenwoordig met het uiteenlopende aanbod een stuk goedkoper. De consument kan via het ScanMovers- platform nu eenvoudig zien waar het verschil vandaan komt en welke verhuizer het beste bij zijn of haar budget past.

Het online intakeproces levert de klant ook een flinke tijdbesparing op. Men wordt niet platgebeld door verschillende verhuizers en hoeft ook niet verplicht thuis te blijven om meerdere verhuizers hetzelfde rondje door het huis te laten doen. Slechts één keer de vragen beantwoorden is voldoende. Daarna blijft ScanMovers het enige contactpunt en levert hiermee het voorheen ontbrekende stuk klantenservice. Dus ga jij binnenkort verhuizen of ben jij een verhuizer of opslagbeheerder? Bekijk dan even de website van Scanmovers, want dat maakt het leven een stuk makkelijker.

Instagram